Squash Training

Squashtrainingen spelen een prominente rol binnen Centre Squash Drachten. Op alle dagen zijn onze squashtrainers druk in de weer om spelers van het centrum naar een hoger niveau te brengen. Beter worden bij Centre Squash Drachten is dan ook een fluitje van een cent!

 

Privétraining

Binnen Centre Squash Drachten is er veel vraag naar privétrainingen. Sipke Wiersma, Sjoerd Wiersma, Marchel Bardis en Glenn Keenan verzorgen de trainingen voor leden en niet-leden. Voor jeugdspelers zijn er speciale tarieven.

Teamtraining

Centre Squash Drachten kent een groot aantal competitieteams, waarmee het belang van teamtrainingen gelijk verklaard is. De trainers van Centre Squash Drachten houden zich dan ook op verschillende momenten in de week bezig met het klaarstomen van deze teams voor hun volgende competitiewedstrijd.

Clubtraining

Naast teamtraining bieden wij ook clubtraining, wanneer je geen vast squashpartner hebt of naast je normale squash moment nog een keer extra op de baan wilt staan en graag je niveau op krikt dan kun je terecht in een clubtraining. In groepen van 5-10 personen worden alle facetten van de squashsport behandeld.

Jeugdtraining

Centre Squash Drachten heeft een trainingsstructuur geïmplementeerd voor jeugd, waarbij er elke woensdag en vrijdag middag jeugdtrainingen plaatsvinden. Aan de hand van leeftijd en niveau zijn alle jeugdleden van Centre Squash Drachten ingedeeld in groepen van gemiddeld acht kinderen om voldoende kwaliteit en persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen. De jeugdtrainingen staan onder leiding van Sipke Wiersma, Sjoerd Wiersmas en Marieke Akkerman.

Neem voor meer informatie contact op hoofdtrainer Sipke Wiersma via info@squashdrachten.nl