Corona update 2


Voor elkaar, met elkaar…
 
‘De tiden hawwe tiden…’ Het coronavirus grijpt om zich heen, terwijl de wereld tot stilstand lijkt te zijn gekomen. Of niet? Immers, tegelijkertijd draait alles gewoon door. Ja, we leven in een vreemde wereld…
 
De maatregelen om de verspreiding van het virus af te remmen, grijpen in op ons dagelijks leven. Mensen kunnen niet meer werken, ondernemingen zien hun inkomsten dalen en ZZP-ers verliezen hun opdrachten. Maar ik denk vooral aan al die mensen die noodgedwongen in quarantaine zitten; in spanning afwachtend op een uitslag. Of erger… in totale isolatie vechten voor hun leven.
 
Respect hebben we voor al die mensen die werkzaam zijn in de zorg en hulpdiensten, in de levensmiddelenbranche, logistieke sector en in de communicatie. We staan er misschien niet bij stil: maar al deze mensen lopen een persoonlijk risico.
 
Niemand heeft dit ooit meegemaakt en niemand weet hoe je er mee om moet gaan. Maar één ding is duidelijk: wij doen dit voor elkaar én met elkaar. Een crisis haalt namelijk ook het beste in mensen naar boven. Na de eerste golf van paniek (hamsteren!), ontstaat er langzaam maar zeker een nieuwe solidariteit.
Mensen steunen elkaar. In China zeggen ze: ‘Jiayou’ (‘Geef niet op’). In Italië schrijven kinderen op straten en muren: ‘Andrà tutto bene’ (Alles komt goed). En we hebben de serenades gezien van de Italianen. Niet alleen het coronavirus is besmettelijk. Ook vriendelijkheid, hoop en naastenliefde.
 
Het zal iedereen duidelijk zijn: ook Centre Squash Drachten heeft de deuren moeten sluiten. Dat is niet leuk. Voor u niet, voor ons niet: maar ieders gezondheid staat altijd op nummer één. Desalniettemin hebben de genomen maatregelen -ook voor ons- grote financiële gevolgen. Het is -denk ik- goed om te weten, dat wij in staat zijn ons hoofd boven water te houden… maar daarbij is uw steun onontbeerlijk!
Want zonder steun van onze leden is Centre Squash Drachten geen lang leven beschoren. Maar we beseffen ook: onze leden zijn zeker Sinterklaas niet. Daarom zijn we achter de schermen hard aan het werk om een loyaliteitsprogramma op te zetten, om onze leden te compenseren voor de maanden waarin zij geen gebruik kunnen maken van onze diensten, maar daar wel voor betalen.
Simpel gezegd: alleen als u in deze donkere periode uw abonnement niet beëindigt, kunnen wij overleven en blijft Centre Squash Drachten voor de toekomst behouden. Wij beloven u: we vinden voor iedereen en voor iedere abonnementsvorm een passende compensatie. Voor nu moeten wij -net als ieder ander- eerst deze onzekere periode door. Als u ons daar nù de kans voor geeft, dan betalen wij later uw loyaliteit gefaseerd terug
Wij wensen u kracht en sterkte.
namens Centre Squash Drachten
Sipke Wiersma
Marchel Bardis
P.S.
We zijn blijven bereikbaar via de mail: info@squashdrachten.nl En telefonisch alle werkdagen tussen 12.00-16.00 uur op het volgende nummer: 06 25 15 43 73 (Marchel Bardis).