Smallingerland Cup 2023 groot succes!


Met 55 jonge enthousiaste deelnemers was het aller eerste school squash toernooi een groot succes. De Parel, De Tille, De Voorde en De Meander streden mee voor de Smallingerland Cup.
Het afgelopen school jaar hebben de basisscholen in de gemeente Smallingerland kennis kunnen maken met Squash! In de gymzaal en op de squashbaan werd er door de groepen 5 t/m 8 druk geoefend op de oog hand coördinatie om uiteindelijke met een onderling klassen toernooi af te sluiten. Aan het eind van het schooljaar in Juni kunnen alle kinderen die willen zich bij hun school inschrijven voor de Smallingerland Cup.
In teams van vijf werd er tegen elkaar gestreden om de mega cup! In de finale nam het team van De Meander het op tegen het team van De Tille. In een spannende finale met een gevulde tribune werden beide teams luidkeels aangemoedigd door hun klasgenoten. Na ruim een uur spelen wist De Meander de finale met 3-2 te winnen en kroonden ze zich voor het eerst in de geschiedenis kampioenen van Smallingerland.
Foto’s uit eigen beheer.
Op de teamfoto v.l.n.r. Mila van der Ploeg, Milan Wiersma, Noah Wiersma, Devano Passial en Luca Hoff van de Meander.