Pole Fitness

Ben je op zoek naar een originele en complete fitnesstraining?

Dan is Pole Fitness waarschijnlijjk de ultieme work out voor jou! Mireille Bardis weet je mee te nemen in een spetterende workout, waarbij je zowel je kracht- als uithoudingsvermogen in een niet-alledaagse sport wordt verbeterd. Pole Fitness onderscheidt zich namelijk door cardio- en krachttraining met elkaar te combineren.

Wat is Pole Fitness?

Pole Fitness is een intensieve en uitdagende fitnesstraining, waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Er is oneindig veel te leren, je daagt jezelf continu uit en je blijft iedere keer opnieuw je grenzen verleggen. Of je nou wilt afvallen, fitter, sterker, leniger of zelfverzekerder worden. Het is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd en sportervaring.
Je leert dus op een leuke en verantwoorde manier je kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid te verbeteren. Bovendien doe je dit niet alleen, maar samen met anderen: je motiveert, inspireert en helpt elkaar om een oefening onder de knie te krijgen. Tijdens de les wordt je uitgedaagd om jouw eigen grenzen op te zoeken en deze weer te verleggen, wat er voor zorgt dat je er geen genoeg van zult krijgen!