Arrangementen

Wilt u iets sportief doen met uw bedrijf, dan bent u bij Centre Squash Drachten aan het goede adres. Wij organiseren voor u een activiteit op maat.

 

U kunt als basis voor u bedrijfsuitje kiezen uit het onderstaande:

 

  • Squashclinic beginners
    U krijgt een introductie in het squashspel en leren u de spelregels, zodat u aan het einde van de clinic in staat bent een wedstrijd te spelen.
  • Squashclinic gevorderden
    U krijgt onderricht in de tactiek en techniek. Tevens maken wij een video analyse van uw slagtechniek. De clinic wordt afgesloten met het spelen van wedstrijden.
  • Squashtoernooi
    Wij organiseren voor u een squashtoernooi, waarbij iedere deelnemer een aantal wedstrijden speelt.

Natuurlijk staat het u ook vrij om een aantal banen te huren en zelf een toernooitje te organiseren  of gewoon vrij te spelen.

U kunt uw bedrijfsuitje aankleden met een hapje en een drankje. Hiervoor hebben wij een hapjeskaart die u kunt opvragen via info@squashdrachten.nl

Het is ook mogelijk om een compleet buffet voor u te verzorgen. Voor onze buffetten werken wij samen met De Koningshof uit Heerenveen.

Tot slot is het ook nog mogelijk om de clinic aan te kleden met een van onze Eredivisie spelers. Zij voorzien de groep van de nodige tips en tricks en zullen natuurlijk klaar staan om uitgedaagd te worden.