Squash

Squash is een dynamische racket-sport waar iedereen snel plezier aan kan beleven.

Centre Squash Drachten heeft 6 squashbanen en is daarmee een van de grootste squashcentra in de regio. In 1990 bouwde de familie Wiersma het Squashcentrum aan de Sportlaan. Het knusse familie bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot regionaal platform met alle faciliteiten op het gebied van squash.
Het is bij ons mogelijk 6 dagen in de week een squashbaan te huren. De minimum duur is 45 minuten.

Wat hebben wij u te bieden:

 

Losse baan verhuur op het moment dat het u uit komt.

Flexibele abonnementen.

Squashen zonder partner in trainingsgroepen of tijdens tossavonden.

Interne Clubladder maar ook extern competitie spelen op regionaal en landelijk niveau.

Squashlessen voor beginners, gevorderden, junioren en scholen.

Geheel verzorgde bedrijfsarrangementen; Met een groep een squash-avond boeken,  soccersquash, fitness & game to move activiteiten, compleet met diverse buffet-variaties, toernooi-vormen, squash-lessen, etc.

Zelf reserveren van uw squashbaan:

Centre Squash Drachten maakt gebruik van online reserveren, een internetapplicatie voor het reserveren en annuleren van squashbanen. Zowel leden als niet-leden kunnen via het systeem online een squashbaan boeken op de daarvoor bestemde banen. Een squashbaan kan maximaal twee weken vooruit gereserveerd worden voor leden en voor niet leden is deze maximaal een week.

Annuleringen dienen 24 uur van te voren doorgegeven worden. Bij niet tijdig afzeggen zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Op zoek naar squash trainingen in Noord Nederland?

Dan ben je op het juiste adres bij Centre Squash Drachten.  Ons team van gediplomeerde squash trainers kan jouw niveau binnen no-time verbeteren!

Beginner of gevorderd, voor de fun of wil je naar top? Bij ons kan het allemaal.

Ook huisvest Centre Squash Drachten de Noord Nederlandse Squash Academy, hier trainen de beste spelers uit de regio bij zowel de junioren als de senioren.

Voor squash in Noord Nederland moet je bij Centre Squash Drachten zijn!

 

Wil je (weer) beginnen met squash? Kom langs bij Centre Squash Drachten en ervaar het zelf.