Corona update avond lockdown


Beste sporters, leden, vrienden,

Jongens het is mij wat… na de perikelen van de ‘Intelligente’, de ‘Beperkte’, de ‘Volledige’ en de ‘Milde’ Lockdown, begint deze week het avontuur van de ‘Avond Lockdown’. Dat betekent dat CS Drachten dagelijks om 17.00 uur de deur moet sluiten. Hartstikke vervelend natuurlijk. Met name voor jullie. Maar we laten ons niet kisten. Samen gaan we op zoek naar ‘wat wel kan.’

Gek eigenlijk, dat de oplossing wordt gezocht in een beperking van openingstijden. Immers, het dwingt meer mensen om in minder tijd gezamenlijk te gaan sporten. En dat is precies wat het OMT niet wil. In het sportieve kader zou je juist moeten kiezen voor een verruiming. Helemaal, omdat veel virologen, artsen en zorgverzekeraars vinden, dat sport onderdeel van de oplossing is. Wellicht dat politici dit inzicht nog krijgen.

Ondertussen doen wij ons uiterste best om iedereen te blijven voorzien van squash, trainingen, fitness, paaldansen, Euregio competitie, instuif, gezelligheid, een praatje, intelligente gesprekken en flauwekul. Dat vraagt enige aanpassingen in het rooster. Inmiddels zijn alle avond lesgroepen bericht en is de betreffende deelnemers een alternatief aangeboden.

Daarnaast zijn de openingstijden overdag verruimd:

Ma t.m. Vr:
14.00-17.00 uur
 
Zaterdag:
12.00-17.00 uur
 
Zondag:
10.00-17.00 uur
De squash instuiven van maandag en vrijdag zijn verplaatst naar zaterdag en zondag: 15.00-17.00 uur.
Wij zijn ons ervan bewust dat iedereen een drukke agenda heeft. Maar hopen toch dat deze genoeg ruimte laat, om je op een ander moment te mogen verwelkomen.

Tot snel en met sportieve groet,

Namens Centre Squash Drachten
Marchel Bardis & Sipke Wiersma