Corona update


Drachten, 13 maart 2020 – Zojuist zijn naar aanleiding van de persconferentie van Minister Rutte de maatregelen tegen het Coronavirus aangescherpt. Een ieder wordt opgeroepen hier gehoor aan te geven om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Centre Squash Drachten volgt de actuele richtlijnen van het RIVM.

Reeds eerder heeft het RIVM de mensen geadviseerd thuis te blijven, indien er sprake is van hoesten, (neus-)verkoudheid, keelpijn, grieperig en/of koortsig zijn. Helaas hebben wij moeten constateren dat lang niet iedereen zich aan dit dwingende advies houdt. Wij willen al onze leden en werknemers een veilige (werk-)omgeving bieden. Nu wij deze niet kunnen garanderen, rest ons niets anders, dan het squashcentrum t.m. 31 maart gesloten te houden. Dit is louter preventief. Er zijn in Centre Squash Drachten geen meldingen van corona-besmettingen.

Squash competitie en activiteiten
De SBN en Euregio hebben alle squash activiteiten t.m. 31 maart geannuleerd. Tevens geldt het advies om club-evenementen te annuleren. Derhalve zullen de clubkampioenschappen van 20/27 maart worden uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum. Wij betreuren dat deze evenementen op dit moment geen doorgang kunnen vinden, maar willen benadrukken dat de gezondheid van onze leden en medewerkers altijd op de eerst plek staat. Na 31 maart zullen er wellicht vernieuwde richtlijnen zijn. Hou onze website en social media in de gaten voor de laatste updates.

Overige maatregelen door CSD
Uiteraard is het ons er alles aangelegen om weer zo snel mogelijk te kunnen openen. Derhalve zijn er nu reeds extra schoonmaak momenten ingepland met bacterie-en virus dodend middel. Hierbij zal extra worden gelet op contactplekken, zoals deurklinken, lichtknopjes etc.

Met sportieve groet,

Team CSD