DRACHTEN WINT VOOR DE EERSTE KEER IN EIGEN HUIS


CS DRACHTEN/ FROCONSUR 6 – 3 SQUASH APELDOORN (LIVESTREAM)

DRACHTEN WINT VOOR DE EERSTE KEER IN EIGEN HUIS

 

Winst voor de heren van Froconsur/CS Drachten vanavond in de Eredivisie. Voor thuispubliek namen de heren van Drachten het op tegen rechtstreekse concurrent Squash Apeldoorn. Beide teams hadden tot woensdagavond nog maar één wedstrijd gewonnen in de Eredivisie. In de strijd tegen degradatie was dit dus een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen.
In de eerste partij speelde Roukens tegen Dubbeldam. Roukens won relatief eenvoudig met 3 – 0 en liet zien de afgelopen maanden inderdaad flink vooruit te zijn gegaan ten opzichte van Dubbeldam. In de wedstrijd tussen de kopmannen speelde Mekbib tegen Zayas. Mekbib staat vele malen hoger in de PSA-ranking dan zijn Mexicaanse tegenstander en dat was in alle drie de games duidelijk te zien. Mekbib won met 3 – 0 en zo was CS Drachten al verzekerd van de overwinning.
De slotwedstrijd was woensdagavond voor Tom Hoevenaars die de strijd aanging met de fitte Blessing Muhwati. De eerste game ging overtuigend naar Apeldoorn. Daarna kwam Hoevenaars beter in de wedstrijd en lukte het hem om het Muhwati lastig te maken. Na nog twee zwaar bevochten games moest Hoevenaars zijn meerder moest erkennen in Muhwati. Een fantastische avond met een knappe overwinning en 9 punten voor het thuispubliek!

1: Daniël Mekbib CZE (PSA#92) 3 – 0 Edgar Zayas MEX (PSA#262) LIVESTREAM

2: Tom Hoevenaars NED (SBN#22) 0 – 3 Blessing Muhwati ZW (PSA#232) LIVESTREAM

3: Thijs Roukens NED (SBN#11) 3 – 0 Tjeu Dubbeldam NED (SBN#15) LIVESTREAM