Eerste thuiswedstrijd Eredivisie


Wereldtop Squash in Drachten. 
Woensdag 25 oktober aanstaande spelen de heren van CS Drachten / Froconsur hun eerste thuiswedstrijd in de Dunlop SBN Eredivisie. Drachten ontvangt Meersquash Hoofddorp een titelkandidaat met de Nieuw Zeelandse nummer 10 van de wereld ranglijst “Superman” Paul Coll in de basis. Naast Coll zullen ook de Duitse international Tim Weber en Nederlands international Bart Ravelli hun opwachting maken volgende week woensdag.
Manager Sipke Wiersma zal deze eerste thuis wedstrijd met een overwinning af willen sluiten en stelt kopman Daryl Selby op, de Engelse nummer 14 van de wereld ranglijst. Ook zullen net als de vorige wedstrijd tegen Victoria Rotterdam Mahesh Mangaonkar de nummer 61 van de wereld ranglijst en Nederlands jeugdkampioen Thijs Roukens Drachten vertegenwoordigen in deze thuiswedstrijd. Roukens die overigens knap zijn debuut met 3-0 wist te winnen tegen Victoria zit momenteel in Engeland om zich onder leiding van James Willstrop de nummer 7 van de wereld voor te bereiden op deze lastige thuis wedstrijd.
De wedstrijden beginnen om 19.30 uur in het SnijNoord Sportcentrum (Centre Squash Drachten) aan de Sportlaan 1 te Drachten. Toegang tot deze wedstrijden is gratis en zal live te volgen zijn op de facebook pagina van Squash Drachten.