Jeugdtrainingen (buiten) hervat


Start jeugdtraining mei…

Trainen als een topsquasher!

De jeugd (t.m. 18 jaar) mag weer buiten sporten. Vanzelfsprekend is dat fantastisch nieuws. Centre Squash Drachten is hier meteen mee aan de slag gegaan. We hebben een mooi programma samengesteld, zodat we in mei lekker buiten kunnen sporten. We willen daar in eerste instantie de woensdagmiddag voor gebruiken. De vrijdagmiddag volgt later.

De trainingen zijn in de eerste plaats bedoeld voor al onze jeugdleden. Daarnaast nodigen we ook de kinderen van al onze volwassen leden uit om aan de trainingen deel te nemen.

We gaan trainen als topsquashers, die -net als jullie nu- in de zomerperiode (offseason) buiten aan de slag gaan om het nieuwe indoor-seizoen topfit te starten.

We hervatten de jeugdtrainingen op volgende wijze:

Op de woensdagmiddag starten we in 2 leeftijdsgroepen: jeugd t.m. 12 jaar en jeugd 13 t.m. 18 jaar.

15.00 – 16.00 jeugd <13

16.00 – 17.00 jeugd <19

Voor de jeugd <13 geldt er geen 1,5 meter regeling. Voor de jeugd <19 is deze regeling er wel. Hier wordt tijdens de squashtrainingen rekening mee gehouden. De lessen zullen uiteraard squashgericht zijn, t.w.: coördinatie, snelheid, kracht, inzicht, conditie, teamwork… alles komt aan bod! Weg van de playstation en i-pad!

Ouders mogen hun kinderen op de parkeerplaats langs het afzetlint afzetten. Voor lesaanvang kunnen de kinderen zich verzamelen op de picknickbanken voor het squashcentrum. We zullen ons strikt aan het uur houden, zodat de ouders op het afgesproken tijdstip de kinderen weer op zelfde wijze op kunnen halen.

De eerste training is op woensdag 6 mei

We zien jullie dan!

*bij slecht weer gaar de training niet door.