Komende woensdag Eredivisie Squash


Beste supporters!

Komende woensdag is het weer zo ver en spelen onze toppers weer thuis. Concurrent Poort80 / Max Beverwijk komt op bezoek en spelen verrassend hun uitwedstrijd met hun sterkste opstelling tot nu toe.

Hun vaste nummer 1 de Duitse nummer 75 van de wereld ranglijst Jens Schoor mag woensdag aantreden op positie 2. Hij zal het hier moeten opnemen tegen ons loopwonder uit India Mahesh Mangaonkar die momenteel in de vorm van zijn leven verkeerd.

De zeer talentvolle jonge Spanjaard Iker Pajares Bernabeu nummer 68 van de wereld zal in zijn plaats de nummer 1 positie innemen voor Beverwijk. Iker mag het laten zien op het hoogste niveau tegen onze kopman Mr. Daryl Selby, dat beloofd weer een spektakel.

Op positie 3 speelt de nummer 14 van Nederland en tevens club icoon Roberto Kalshoven, die het mag opnemen tegen onze clubheld Thijs Roukens. De laatste keer dat deze twee elkaar tegen kwamen op de squashbaan betrof het een gladiolen strijd van 1 uur en 45 minuten met een 3-2 uitslag in het voordeel van Thijs.

Kortom, TOPSQUASH OP WOENSDAG!

Kom jij onze toppers aanmoedigen?

Aanvang 19.00 uur
19.30 uur Thijs Roukens – Roberto Kalshoven
20.30 uur Daryl Selby – Iker Pajars Bernabeu
21.30 uur Mahesh Mangaonkar – Jens Schoor

Toegang is gratis.

De wedstrijd zal ook weer LIVE worden uitgezonden op onze youtube pagina CSDTV Squash Drachten.