De schaal komt naar Drachten


De schaal komt naar Drachten

Het is ongekend spannend in de Squashbond Nederland Eredivisie. Zowel Victoria Squash Rotterdam als FROCONSUR/Drachten kwamen pas laat opgang dit seizoen, maar beide ploegen wisten het de Landskampioen Coulisse/Twente Squash Hellendoorn lastig te maken in de race om de titel.

Wij gingen zo goed en zouden zelfs een gat slaan wanneer 2 speelronden terug Rotterdam en Twente het tegen elkaar op zouden nemen op volle sterkte. Maar niets bleek minder waar, want door personele problemen kreeg de Landskampioen geen speelgerechtigd team op de been waardoor Rotterdam de lachende derde werd en een gat van 5 punten op ons sloeg. Twente moest de titel strijd helemaal staken na dit debacle.

Vorige week moest er door ons gewonnen worden, en dat deden de heren Ben ColemanMahesh Mangaonkar en Thijs Roukens dan ook. Maar dat deed ook Rotterdam.

Drachten heeft nog 1 kans op de Landstitel maar dan moet degradant Squash Utrecht de wedstrijd winnen van Rotterdam komende woensdag en moeten wij het met de volle buit winnen van Twente. De kans is klein maar een kans is een kans. Thuis in het SNIJ Noord BV Sportcentrum gaan we het zien. De schaal komt naar Drachten, maar blijft ie ook? Onze toppers Tom RichardsBen Coleman en Thijs Roukens zullen in ieder geval hun stinkende best doen.

Kom jij ze aanmoedigen?!

We starten om 19.30 met de wedstrijden maar kom op tijd.

#FRONCONSURSNIJ Noord BVKEKSquashToscaninieijgen financeJPD PersoneelsdienstenOp10maStyle26Kavel 10Cafe Scooters DrachtenEetcafe De ZaakSportcafé DrachtenNNRDKijlstra Ambulancezorg & Personenvervoer#LEYTRONICS#FANESEEFERVERTeam – Live your brandFriks Web & Marketing HQMaurice Hamming