Squash gesloten


Beste leden, sporters, vrienden…

Jongens… het is mij wat. Een totale lockdown. Het zijn historische tijden. Jammer alleen dat het niet een leuker verhaal is.

Na afloop van de intelligente lockdown, voelde je -ondanks de beperkende maatregelen- dat de positieve energie in het squashcentrum was teruggekeerd. Trainen, lachen, trainen, ouwehoeren, trainen, lachen. Enfin… jullie weten precies wat ik bedoel.

En nu dit… begrijpelijk, maar ook erg jammer voor al die mensen die graag bij ons komen. Toch gloort er wel degelijk licht aan het einde van de tunnel. Dat vaccin komt er! Nog even doorbijten met z’n allen.

Voor nu gaan onze gedachten uit naar al die kwetsbare en eenzame mensen die met kerst en oud/nieuw geen kant op kunnen. Dit gaat veel psychisch leed opleveren.

Squash Pubquiz

Valt er dan helemaal niets leuks te vermelden. Jawel! Komende vrijdag 18 december kan er v.a. 20.00 uur op afstand in competiteverband worden gestreden. Dan namelijk organiseert Squash Bond Nederland (SBN) een online Squash Pubquiz.

Door mee te doen aan de Squash Pubquiz kun je CS Drachten steunen. Bij inschrijving bij SBN krijg je de optie om een vrijwillige bijdrage te doneren. Let wel: niets moet, maar het mag natuurlijk wel. Jouw bijdrage komt geheel ten goede aan CS Drachten en helpt jouw club door deze moeilijke tijden heen.

Bovendien vallen er ook nog eens mooie prijzen te winnen o.a. van Dunlop. De club met de meeste aanmeldingen ontvangt zelfs een gratis clinic verzorgd door een Nederlands Team speler.

Je kunt je inschrijven via deze link: https://fd7.formdesk.com/squashbondnederland/inschrijvingpubquiz

Je kunt je individueel aanmelden, om vervolgens aan te geven bij welk team je hoort. Vanuit CS Drachten spelen we mee onder ‘THE NORTH’.

Rest ons een ieder een fijne, dan wel gezegende Kerst toe te wensen. En laten we afspreken dat 2021 voor iedereen een waanzinnig te gek jaar gaat worden. We gaan jullie in alle gezondheid eind januari terug zien. Tot snel.

Sipke en Marchel