Start competitie


Start SBN Competitie

Afgelopen vrijdag was de start van het nieuwe competitie seizoen in de SBN Competitie. CS Drachten H2 (Landskampioen eerste divisie), CS Drachten H3 (Landskampioen tweede divisie) en CS Drachten D1 (debutant eerste divisie dames) kwamen weer in actie. Na een lange wedstrijdloze vakantie periode stonden alle spelers weer te popelen om te mogen spelen in de pompeblêden.

Voor CS Drachten H2 speelden op 1. Derk Kuiper, 2. Jorrit de Vries, 3. Frank Staal en 4. Joost Biezeno, ze namen het op tegen Match Amsterdam. CS Drachten H3 nam het op tegen Squash Utrecht met in de basis, 1. Tom Wijmenga, 2. Ruben Altena, 3. Sipke Wiersma en 4. Imco Bakker. De dames mochten debuteren in het altijd gezellige All-In Utrecht tegen hun eerste dames team. De opstelling van Drachten was 1. Brenda Sariowan, 2. Ilona Niewzwaag, 3. Sabine Waschull en 4. Marieke Akkerman.

Een succesvolle avond voor team Drachten zo bleek toen alle uitslagen bekend waren. H2 won met 14-6 van Match Amsterdam, H3 won met 13-7 van Squash Utrecht en de dames wonnen met 14-7 van All-In Utrecht. Op naar de volgende ronde a.s. vrijdag.