TOP-Squash op vrijdag


Iedere vrijdag avond wordt er op hoog niveau competitie gespeeld in het Snij Noord Sportcentrum. Ons 2e heren team speelt in de Landelijke 1e divisie mee voor de prijzen. Om een indicatie van het niveau te geven; de top van Nederland speelt hier (dit is 1 niveau onder het hoogste, de Eredivisie). Gedegradeerde Eredivisie teams als Houtrust Den Haag, Squash Utrecht en Squash Apeldoorn zullen dit jaar in de 1e divisie weer hun uiterste best doen om te promoveren naar het hoogste niveau, gegarandeerd vuurwerk dus.

Onze 1e divisie selectie is dit jaar ongekend sterk om dergelijke teams partij te bieden met: Frank Goossens, Bart Horstman, Sean Redmen, Jorrit de Vries, Derk Kuiper, Joost Biezeno, Eelco Reitsma, Siebren Hempenius en Wouter Rutjes wordt dit smullen.

Het leukste nieuws is, we treffen alle top team thuis! Dus kom kijken iedere vrijdag avond om vanaf 20.00 uur. Houd de agenda in de gaten wie er wanneer thuis spelen.

Ook spelen we met 2 teams nog 1 niveautje lager, de Landelijke 2e divisie. Dit jaar een verbazingwekkend sterke divisie omdat alle veel al geroutineerde top squashers zich met een vrienden team terug trekken naar de 2e divisie, plezier staat hier hoog in het vaandel en dat is terug te zien op de baan. Jongens als Frank Staal, Sjoerd Wiersma, Sipke Wiersma en Maarten de Jonge spelen hier de sterren van de hemel! Ze treffen hier niet de minste namen uit squashend Nederland, toppers als Kim van den Bosch (voormalig top-10 speler van Nederland), Lucas Buit (9-voudig Nederland kampioen), Gabor Marges (voormalig speler uit NL-team), Marco van Basten (voetbal legende) zullen de revue passeren op onze banen.